Access Bars® behandeling

Zeer ontspannend en dynamisch voor lichaam en geest!

 

 

De Access Bars® zijn 32 punten op het hoofd die, bij lichte aanraking, zowel fysieke als mentale blokkades die in het lichaam zijn opgeslagen vrij maken. Dit draagt bij aan meer gemak en vreugde in het leven.

 

Een Bars sessie duurt 60 tot 90 minuten en is een proces dat je kunt uitvoeren als eenmalige sessie, maandelijks, wekelijks of als dagelijkse ervaring.

De effecten van Access Bars®, zijn wetenschappelijk geverifieerd, verschillen voor iedere persoon en van sessie tot sessie.

 

Een Access Bars® sessie kan de volgende resultaten geven:

 • Verbeterde gezondheid
 • Minder stress
 • Meer rust in het hoofd
 • Verbeterde motivatie
 • Makkelijkere communicatie
 • Meer vreugde, geluk, dankbaarheid, vriendelijkheid & vrede in je leven
 • Diepere ontspanning
 • Positieve effecten op migraine
 • Positieve effecten op slapeloosheid
 • Verminderde symptomen van depressie & paniekaanvallen
 • Verminderde symptomen van ADD, ADHD & OCS
 • Groter intuïtief bewustzijn

Access Bars® behandeling

Zeer ontspannend en dynamisch voor lichaam en geest!

32 punten op het hoofd die, bij lichte aanraking, zowel fysieke als mentale blokkades die in het lichaam zijn opgeslagen vrij maken. Dit draagt bij aan meer gemak en vreugde in het leven.


WAT IS ACCESS BARS®

De Access Bars® zijn 32 punten op het hoofd (vergelijkbaar met meridiaanpunten) die, wanneer geactiveerd, kunnen helpen bij de vermindering van stress en trauma door het hele lichaam en een vergroting van een positieve houding ten opzichte van het leven.

WANNEER WERD BARS VOOR HET EERST GEBRUIKT?

De eerste Bars-sessie werd meer dan 30 jaar geleden uitgevoerd door de oprichter van Access Consciousness, Gary Douglas.

HOE WERKT HET?

Wanneer de Bars-punten licht aangeraakt worden, stimuleren deze een positieve neurologische respons bij de ontvanger. Dit lijkt het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen te stimuleren en de fysiologische veranderingen te vergemakkelijken die nodig zijn voor een beter welzijn.

 

HOELANG DUURT EEN SESSIE?

Een sessie duurt normaal 60 tot 90 minuten en voelt aan als een zachte hoofdmassage. Je ligt volledig aangekleed en ontspannen op je rug op een massagetafel.

 

IS HET WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN?

Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW publiceerde een artikel in het Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment in november 2017, waarin werd beschreven hoe de resultaten van een Access Bars® sessie van 90 minuten een significante afname van de ernst van depressie.

 

Verder werd er onderzoek gedaan in 2015 door de vooraanstaande neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin met 60 deelnemers.

Hij ontdekte dat Access Bars® een positief neurologisch effect had op de ontvanger, vergelijkbaar met die ervaren door gevorderde mediteerders - en het leverde onmiddellijk resultaten.

 

U kunt de officiële whitepaper van dit onderzoek vinden op: https://accessconsciousness.app.box.com/s/i8m1i1fwq7or82j38dzfbfol7cv0aeyj

 

Klik hieronder om Dr. Fannin te zien laten zien wat er in de hersenen gebeurt tijdens een Bars-sessie:

 

HOE POPULAIR IS HET NU?

Het wordt nu in 173 landen beoefend door meer dan 10.000 getrainde facilitators. Tienduizenden mensen genieten elk jaar van Barsessies over de hele wereld.

ZELF DE BARS LEREN?

Op deze pagina vind je meer informatie: Access Bars Eendaagse Workshop.

Je vind ons hier:

 

Wij zijn open op afspraak!